Man up

Ibland tänker jag att jag är en man född i en kvinnas kropp. Jag har fan inget till övers för fjortis brudar, eller allmänt jobbiga brudar över huvud taget. Av någon anledning så är killar så mycket enklare att umgås med. Dagens brudar är så jävla ytliga och 90% av alla samtal handlar bara om utseende. Snark.

Problemet med att umgås med killar är att man sällan blir kompis med killar utan att det är något annat inblandat. Varje gång jag lär känna nya killar och tänker shit det här kommer bli awesome, slutar det med att dom ska sabba det genom att försöka ragga på en.

Oftast när man börjar umgås med killgäng så är det för att man själv eller någon av ens vänner dejtar någon av dom.

Men ärligt jag saknar att umgås med grabbgäng. Jag behöver nån fotbolls nörd som står ut med mig när jag går all in huligan och vrålar svordomar åt tvn. Eller någon som inte kollar på mig som att jag vore sjuk när jag säger att jag önskar mig en dag på en shooting range när jag fyller år. Eller någon som aldrig skulle banga att gå på strippklubb när jag får såna sjuka idéer.


Nätdejting

En av mina vänner föreslog att jag skulle börja nätdejta för att komma över mitt manshat.
-Du kommer aldrig träffa en kille ute på krogen.

Är jävligt uttråkad just nu och överväger nästan att gå med i någon dejting sida i rent underhållande syfte, bara för att se vilka killar som egentligen hänger på såna sidor. Sist jag kolla in en sån sida så rulla en bild på mitt ex förbi. Då kände jag att det inte riktigt var något för mig. Urk.

Men vem vet, jag kanske ändrar mig.

Singel slusk

Det snackas ofta om att singeltjejer är riktigt heta och att dom flesta går ner sig när dom skaffar kille och slutar bry sig. Jag är raka motsatsen, riktigt singel slusk.

Mest av allt på vinter halvåret. På sommaren när det är shorts säsong känner man sig ändå tvungen att raka benen.

Men nu, who gives a fuck. Vem ska titta på mina ben, pälsen värmer skönt nu på hösten.


fishbowl

En sak jag konstaterade igår på göta källare var att det var typ 80% brudar där. Rena fiskdammen med brudar. Hade jag varit kille hade jag bara slängt fram snoppen och hoppats på att någon nappa och halat in fångsten.
Nej men nu lät jag nog lite hemsk, det värsta är att jag faktiskt tror att det hade kunnat fungera.

En av mina vänner berätta igår att hon var förvånad över att hennes kille aldrig rätta till den, det där symptomet som annars är så vanligt bland män. En hand i skrevet.
Min respons: Var glad!

Orka behöva skrika på killen varje gång han känner sig manad att rätta till den helst bland folk. Awkward!

What do you want?

Igår fick jag frågan vilken typ av killar jag gillar.
Mitt svar var inga.

Så illa är det kanske inte, men det känns nästan så ibland.
Men jag har inte alls som för en specifik typ av killar jag spanar in. Man har ju alltid föredragit ett visst utseende eller stil men nu är det helt olika varje gång.
Ibland så fastnar man bara för något oförklarligt.
Jag vill mest av allt bara hitta en chill, laidback kille. Frågan är bara vart i helvete dom gömmer sig?

Sliten

Igår blev det som sagt utgång. Gjorde något som alla runt mig verkar tycka är galet. Jag gick ut med en tjej jag aldrig träffat irl förr. Inte så att vi inte känner varandra, nätet och gemensamma vänner löser sånt.
Det gick hur som helst hur smooth som helst. Jag har alltid haft intrycket av att hon är en jävligt skön tjej och jag hade inte fel.

Dock gick väl inte kvällen helt som jag tänkt. Konshens började inte spela förens skit sent. Folk tröttnade och började dra hem. När det väl börja så var det massa kaos brudar som kasta sig upp på scenen och torrjucka loss.
När jag ser sånt så känner jag mig sjukt gammal. Eller inte ens det, inte ens när jag var yngre gjorde vi sånt.
Chicks behave!

Jag lyckades dock överleva att han var där utan smärre fjortis sammanbrott och alkohol.

Insåg även hur barnsliga vissa killar kan vara, en snubbe kom fram och försökte få mig att dansa med hans kompis, ärligt går vi i lågstadiet? Om du inte ens vågar fram själv kan du lika gärna glömma det.


Bloggare.

I helgen fick jag frågan av en kille om jag var bloggare. Jag kollade på honom och svarade att han med största sannolikhet inte skulle gilla att läsa det jag skriver om killar. Manshatare.

Fest hela veckan

Första dagen jag känner mig helt hundra igen efter helgen. I'm too old to party like that.

Nu är det bara att hålla humöret uppe sista timmarna på jobbet. Ladda om för ikväll. Maxar musiken och taggar till.



Ikväll blir det massa dansande till Konshens & Darrio.

.

Även om jag börjar dagen med bra humör så känns det som att det alltid kommer skit iväg. Orkar inte med människor idag. Men forget about that. Har massa bra saker att se fram emot den här veckan. Så nu är det bara att köra hårt. Idag efter jobbet ska jag förbi "min tatuerare". Min kompis ska dit på en konsultation och jag ska passa på att fylla i lite på den jag gjorde i våras. Jag har nån dunder hud och det fäster inte alltid. Men i mars börjar jag nog arbetet på dom nya 3 tatueringarna! Love it.

Imorgon blir det utgång, en jamaicansk dancehall artist kommer till göta källare. Ska dra dit och dansa bort alla aggressioner.

Och på lördag är det dags för maskeraden all in nun mode!


Party nun.

En av tjejerna fyller år i helgen och ska ha en maskerad. Jag har varit pepp inför festen men inte alls varit pepp på att klä ut mig. Har inte alls haft några idéer om vad jag vill klä ut mig.
Men imorse under en av mina bitter attacker tänkte jag att jag kan ju lika gärna gå som det jag känner mig som. En freakin nunna. Klickade hem en grym nunnedräkt från nätet. Hoppas verkligen det blir bra! Taggad!


Hating

Idag har jag varit på svin dåligt humör hela dagen. Skyller det på för lite sömn och en lagom trevlig baksmälla. Har kännt mig helt förvirrad hela dagen. Varit sjukt seg.
Känns som att vissa människor bara gör allt för att fucka upp mitt humör idag. Jag har gått runt och svurit för mig själv i princip. Idag är jag på ett riktigt manshatar humör.
Börjar inse att det kommer varje gång jag går ut på krogen och ser hur killar hundar runt. Hatar när dom drar i en och tror att dom kan säga vad som helst och bete sig hur som helst.
Bara för att man har en kuk behöver man inte bete sig som en!


Crazy weekend

Kom hem för ca 40 min sen efter en galen natt. Han i princip knappt hem och vända från kryssningen innan jag och en vän drog till sthlm och göta källare igår kväll.
Blev crazy som alltid när vi är i farten. Slutade upp på spybar efter det. Galet med folk och svettigt som satan var nattens tema.

Han med en hel del galenskaper. Träffade bland annat snubben som jag haft en secret crush på senaste året. Dock sluta det i total flopp när han börja fråga mig om vem min vän var. FAIL.

Jag kände inte för att dra hem efter det så drog med mig henne till spybar vi var lagom möra redan när vi kom dit men körde på ändå. Vi rundade av natten/morgonen på t-centralen halvsovandes på en bänk väntandes på vårat tåg. Charmigt. Fjorton all over. Som vanligt bjöd spybar på diverse idioter. Nattens värsta var en gammal indiegubbe som stalkade mig i en timme och även efter stängning tyckte det var trevligt att förfölja oss till 7eleven. Efter hans 5 försök kände jag att risken att jag skäller ut honom var ganska hög. Men som tur var så gav han upp efter det.

Kryssningen överlevde jag också utan större problem. Som vanligt var alkohol nivån på alla deltagare ganska hög och jag kände mig efter hela tiden. Spran runt en hel del själv. Överlag så var det trevligt men inget jag skulle göra om. Jag föredrar fast mark under fötterna. Ett tag visste jag knappt om det var jag eller båten som gunga så in i helvetes mkt. Men jag skyller på båten och hinkarna med sprit vi köpte.

Att jag fortfarande är vaken efter ca 8 timmars sömn på 3 dygn känns förvånande. Men är fortfarande rätt hypad.
Men nu är det faktiskt dags att sova.



här går mina kollegor loss på en av hinkarna!

The biggest no-no of them all.

Efter ett par timmar på jobbet och ett antal kunder senare. Har jag ännu en gång blivit påmind om att the biggest no-no of them all när det kommer till killar är långa naglar. Snusk!

Långa naglar är äckligt. Ovårdat. Usch speciellt dom som kommer med kålsvarta naglar också. Urk.

Jag har faktiskt tvingat vissa killar jag träffat att klippa sina naglar och fila.
Ärligt ingen kommer nära mig med klor!

The big no-no´s

På väg hem från jobbet idag satt jag på bussen och studerade olika killar och insåg att det finns visa grejer som får en kille att gå fet bort på en gång.

  • Killarna som rakar små cuts i ögonbrynen och dror att dom är super coola. Nej, det var inte coolt på 90-talet och det är inte det nu heller.
  • Killar som envisas med att klämma sig i ett par rå tighta jeans. Nej, jag vill inte ha en kille med tightare byxor än mig.
  • Det slitna långa håret uppsatt i en slarvig knut, helst med en gummisnodd. Nej! Klipp dig för fan! Välvårdat ska det vara.
  • Den urringade t-shirten. Nej, jag vill inte ha en kille med en djupare urringning än min! Jag står för boobsen på det här stället.


Det var en snabb-lista över big no-no´s i min värld.
Men som sagt alla gillar olika!






We on a boat.

Imorgon drar vi på kryssning med jobbet, 24 galna timmar. Vet inte riktigt hur det kommer sluta. Kaos antar jag.
Sist jag var på kryssning var det ett riktigt Vegas moment. What happens on the boat stays on the boat.  
Tror dock inte att den här resan kommer bli lika flippad. But you never know.
Bland alla svettiga fulla finne gubbar kanske man hittar sig ett "kap". 


i ́ll keep you posted!


laid back



inhandlade lite nya tröjor igår, hösten blir riktigt laid back

bitchmode

Allmänt jävla bitter just nu när det kommer till män. Så struntar i att skriva ner allt mitt hat och återkommer när jag har något vettigare att skriva.

Keeping the hope up.

Just saying


asshole

Jag försöker för det mesta hålla hoppet uppe när det kommer till killar. Men ibland vill jag bara be alla dra så jävla långt åt helvetet som det bara går.. för det är där dom jävlarna hör hemma.
Jag har träffat många douchebags i mitt liv och jag är inte ensam om det.

En av mina vänner har tyvärr ett av dom största douchebagsen till ex.
En sån där jävel som jag helst hade velat tända eld på och sen titta på medans han förvandlas till en kolbit.
Sen skulle jag nog antagligen grilla marshmallows över honom. Ja, precis så.
Han och många andra skulle göra världen till en bättre plats om dom bara gick upp i rök.

Ja, men då har jag väl bjudit på dagens bitterhetsdos!

Women rule the world.


Me



Mina kylskåpsmagneter säger en hel del.

Monday morning

Började min lediga morgon med lite tv sappande. Slutade med att jag kollade lite på cheaters. Lagom dos av bitterhet så där på morgonkvisten. Passade bra till veckans manshatar tema i mitt liv.
När man lyssnar på dom som varit otrogna och blivit caught red handed kan man nästan tro att dom alla fått ett manus dom följer för alla förklaringar låter likadant.
Jag säger det jämt och upprepar det igen. Sanningen kommer alltid fram.
Kanske inte på en gång, men för eller senare.
Om du inte kan vara trogen, var singel!

Sluta vara en egoistisk jävel och tänk på den människan du sårar.

  

DNA mix

Ibland önskar jag bara att man kunde plocka det bästa från olika dudes och göra den perfekta mannen. Men det funkar tyvärr inte så. 
 
Alla killar verkar ha något men det går aldrig att hitta han som uppfyller alla kriterier. Den unga killen har humorn, killen i ens egen ålder utseendet och den äldre killen allt annat.
Alltid ska det vara något som skiter sig där emellan. Han är för ung, för barnslig och omogen medans den andra har åldern emot sig.

För har jag dissat killar för att dom är för unga och helt plötsligt befinner man sig i situationer när man tänker nej han är för gammal! Otippat.

Men det är ju faktiskt sånt man måste tänka på. Nu kanske det funkar med en äldre man men ärligt om 10-15 år.. I don't think so!

Age is nothing but a number - är den största myten av dom alla!

Sunday funday.

Helt sjukt seg dag, skulle upp kl 3 imorse så la mig riktigt tidigt igår och trodde jag skulle få sova ut.
Men ack så fel jag hade.. Har ett par grannar som med jämna mellanrum väcker mig med sina glädjetjut
(läs djungelvrål/stönande). Första gångerna jag hörde dom (honom, hon är tyst) trodde jag att någon höll på att mördas.

Efter ett par gånger gav jag dom namnet weekendlovers för det är alltid på helgerna deras juckande drar igång. Det är helt vansinnigt hur 2 människor kan låta så jävla mycket.
Okej lite normalt love making men det här är som en riktigt dålig porrfilm. Vrål i takt till sängen som dunkar mot väggen. Det brukar hålla på i minst 40min och där ligger man i sängen och försöker tänka på annnat.
Men svårt att ignorera aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah var 30e sekund.

Efter nattens äventyr kände jag mig helt förstörd. Så jag tänkte att jag gott och väl kunde jävlas lite med dom också.


Den här fina lappen åkte upp i hissen så att alla kunde se.


I´m back!


I ain't no gold digger but I ain't messin with no broke-ass

Jag är absolut ingen gold digger, men hur man än vänder och vrider på det så är det alltid bättre att ha en partner som är ekonomiskt stabil. På samma nivå som en själv. Jag har dejtat alla sorter, från den panka losern som man alltid får betala för. Till den svin rika jäveln som betalar allt och överöser en med presenter.
Det finns nackdelar med båda.

Jag är en generös människa, jag älskar att bjuda och ge saker. Men när man alltid måste betala tröttnar man.
Jag jobbar hårt och lånar aldrig pengar av någon. Därför förväntar jag mig att den jag är med ska kunna betala för sig själv också.
Finns inget mer avtändande än en kille som frågar om han kan få låna en hundring för att han är pank. Get a job!

Jag tvingade min första kille att skaffa jobb på mcdonalds. Jag är snäll, men jag tänker inte bli utnyttjad!

Mitt andra ex hade eget ställe och tjänade bra. Vilket resulterade i att jag drunknade i saker och aldrig fick betala något. Jag försökte kompensera det med att alltid fixa och trixa.
Jag älskar att köpa presenter och se någon bli glad. Jag kanske inte kunde köpa saker i samma prisklass men jag köpte sånt jag visste att han skulle uppskatta.

Problemet med den rika killen är att oftast tror att han kan köpa sig ur ett problem.
Hur många gånger ställde han inte in i sista sekund för att han fick förhinder och sen dök upp med någon svindyr present och räknade med att det skulle lösa alla problem.


Slutsatsen är att jag inte har något emot att betala men jag vill att det ska bli jämlikt.



 

dissen.

En sak jag alltid fascineras av är alla dessa människor som inte kan ta en diss. Dom börjar med att dränka en i komplimanger och försöker charma en, men sen när man inte visar samma intresse tillbaka så blir dom otrevliga och säger otrevliga saker.
Som att det skulle få mig att ändra min åsikt. Det är väl bättre att jobba på charmen och försöka väcka intresse istället för att bete sig som en skit!


true love is amazing

Hur negativ man än är mot kärlek när man är singel och hur många kaos förhållanden man än beskådar på håll.
Så finns det faktiskt några riktigt amazing som sticker ut ur mängden. När man ser dom så inser man att det faktiskt finns kärlek där ute.

En av mina närmaste vänner har varit tillsammans med sin kille 12 år, 12 freaking år!
Helt sjukt! Men dom är verkligen på riktigt, trots ups and downs vet man att dom två hör ihop. Riktig kärlek.

Ibland för man höra andra helt galna historier som får en att tro på kärlek. En bekant till mig har bott i sverige två år. Anledningen till att hon flytta hit är hennes fästman. Dom lärde känna varandra när dom spelade world of warcraft och på så sätt började chatta. Sen insåg hon att hon inte var lycklig i det landet hon levde och bara lämnade utbildning, familj, allt och flyttade hit för kärleken. Hon har inte ångrat det en enda gång.
Now that's what I call the power of love!

no more fresh meat.

Att jag aldrig lär mig av mina egna misstag. Allt jag säger får jag äta upp.
För ett tag sen skrev jag något om att killar som raggar på mig är i åldern 18-23 medans dom jag raggar på är i åldern 25-30.
Well, nu får jag äta upp det när personen som nu försöker vinna mitt intresse är 40.
Ja, 40.. du läste inte fel.
How the hell lyckas jag hamna i såna här situationer?!


hey kitty kitty

Idag nåddes botten med cheesy mess.
Fick ett mms med en bild på en katt och texten "det här är en grekisk katt. Du är också en katt, men en annan sorts katt. =)"

Jag trodde inte ens det var möjligt att sjunka så lågt i smörandet. Men tydligen. Hur svarar man ens på något sånt...

Förutom det så rullade min kväll på smärtfritt.
Kvällens höjdpunkt var när en servitör fråga om jag var över 18.. You can just call me forever young!

Men eftersom jag börjar bli riktig pensionär är det nu dags för lite sömn!


The weekend is here!

Lugn fredag kväll igår, hängde med några av tjejerna, tjockade pizza och andra godsaker. Sånt där som det aldrig kommer bildbevis på. 

Killar har ganska många idéer om att tjejer aldrig har riktiga matmarathon. 
"vadå ni sitter väl och tuggar på ett salladsblad eller en morot"

But oh no, hälften av våra hemma kvällar går ut på att äta. Food is love.

Minns även några killar i högstadiet/gymnasiet som var helt bombsäkra på att tjejer aldrig bajsade. 
Jag trodde det var såna idéer som man växte från någon gång efter lekis.. Men ack så fel jag hade. 

Det värsta jag hört kom i och för sig ifrån en tjej, i högstadiet under en sexualkunskap lektion. 

"vad är det där kliiitååååriiis?" 

Vi skrattade rätt bra åt den kommentaren i flera år. Jag hoppas att hon har lärt sig vad klitoris är nu, annars lider jag med henne! 



 


veckans blunder.

Tror att jag idag begått en riktig blunder, en bekant som jag brukar träffa på krogen är utomlands och vi har snackat lite random på nätet. Så skicka han sitt nr igår och sa att hans internet inte funkade jag tänkte inte mer på det utan skicka mitt nr också.
Nu när man får ett sms med "oj oj oj - nu har vi bytt nummer också. Spännande. :)"
inser man att han antagligen är ute efter något mer än bara vänskap.
Nu är frågan hur fasiken lyckas man hålla det här på en vänskaps nivå utan att fucka up?!

Jag fattar inte hur jag alltid lyckas sätta mig själv i riktiga krångel situationer!


tanke torka

Har haft riktig tankte torka senaste dagarna, inte velat skriva något i brist på idéer.
Bara jobbat och sovit, inte så mkt action på g.

En av mina fina tjejer har öppnat ett eget café, super mysigt och härligt att hänga där.
Hon är riktigt grym och kan få vem som helst att skratta.
Vi har samma sjuka sextalk humor och kan sitta och driva i timmar.

Igår satt vi ute och tittade på alla människor som passerade och varje gång det gick förbi en snubbe hörde man "men han då?! Det måste vara din typ!"
Men det gick inte så bra för henne att pricka rätt. Jag antar att jag har en väldigt specifik smak.

Våran slutgilltiga analys var att jag behöver hitta en man.

"Girl you need to get your freak on!"

"Du vet hur det är när det närmaste man kommer ett förhållande är att köpa nya batterier varje månad".

spooning leads to sleeping

Det här är en sån där kväll när jag önskar att jag hade någon att ringa som bara kunde komma över och sova här, jag behöver närhet. Skeda. Höra andetag.

Jag borde egentligen vara riktigt van vid att sova ensam. Men jag saknar fortfarande trygheten av att ha någon som sover bredvid en.
Det finns inget mer sövande än att höra någon andas bredvid en. Glöm kk jag vill ha en skedkompis.
Fast vi alla vet ju hur svårt det är att bara sova bredvid någon av det andra könet.
Man brukar inte säga spooning leads to forking utan anledning...

Men nu ska jag trots allt göra ett sov försök. Blir några timmars sömn och skeda med kudden som gäller.


No strings attached

Sen jag blev singel senast för cirka 2,5 år sen så har jag helt förlorat mina dejting förmågor. 

Jag förstår inte riktigt alla dessa dolda regler och rutiner som ska följas. Jag tycks alltid göra fel. 

Men jag har på vägen lärt mig att man inte får vara för direkt, ivrig, behövande, desperat, klängig, känslig och krävande.
Men främst av allt får man aldrig kräva att den andra personen är engagerad i ett möjligt förhållande.
Finns inget som verkar skrämma killar så mycket som tanken på att det kanske, möjligen längre fram skulle kunna leda till ett seriöst förhållande.
Relationer verkar vara ungefär lika hemska som en dödsdom. En flickvän likställs med en fotboja.
Man får aldrig någonsin nämna att man i framtiden vill ha barn. Helt plötsligt kollar han på dig med en skrämd blick som att varje gång man tittar på honom studerar man hans DNA. The baby daddy seeking is on!

Förutom detta ska man även lyckas med konsten att balansera att inte se kall och reserverad ut, samt bitchig och negativ. Man får alltså inte visa för mycket intresse för då blir han rädd, men samtidigt så får man inte verka det minsta kall för då tröttnar han.

Sen finns det ett helt eget kapitel i dejting soppan om när man får smsa och ringa. När man får svara direkt och när man ska vänta. När man ska verka intresserad och när man helt enkelt bara ska total ignorera.
För mig är dejting ett riktigt mysterium som pressats ner i ett pussel där det alltid saknas bitar. Du blir aldrig klar.

Det underligaste med dejtande är när man inser att det är något som verkar försvinna, folk dejtar inte längre. Jag känner mig sjukt old school, men nu förtiden verkar det bara som att folk hookar upp på krogen eller något liknande. Ligger och sen kanske det leder till något. Det verkar så vardagligt och enkelt med ett casual sex hook-up.

Men det funkar faktiskt inte för alla, I am a committed relationship type of girl.

Jag dömer inte alls andra som inte är så, alla har olika livsstilar. Om man gillar, "relationer" utan krav, no strings attached eller one night stands go for it!

Men jag vet att det finns fler som jag som inte alls passar in i det facket. Vi som letar efter något med en lite högre grad av engagemang både emotionellt och sexuellt.

Jag passar lixom inte in i den där mallen med folk som flippar över när dom blir singlar och har en crazy ligga runt fas.
Alla tjejer sitter någon gång och jämför listan med hur många man legat med kompisarna och min ser ut som ett utdrag ur ett år i någon annans liv.
Inte för att jag inte vill ha sex utan för att jag hellre har det med någon flera gånger än det där fail moment när man går hem med någon från krogen och man får beskåda spektaklet när han är för full och knappt kan få upp den. "Jag lovar det här har aldrig hänt förut". Känns som en väl memorerad replik. Så istället för ett par pinsamma minuter med en slapptask går jag hellre hem ensam. But that's just me.

Trots misslyckade försök att hooka upp för något casual, så slutar det alltid i total katastrof.
Det är tänkt att det ska vara något roligt men slutar alltid med en bitter eftersmak (då menar jag inte bildligt talat) utan bara allmänt fel. Antingen kan inte jag släppa det eller så kan inte han, eller så får man plötsligt höra att han hade tjej. Ja, alternativen är många.

Det är sällan det går så smidigt som man ser på tv. Så jag inser mina begränsningar och försöker återgå till rötterna som förhållande tjej.
Jag förtsätter att leta efter ett förhållande men the hook-up scenario fortsätter att visa sitt fula ansikte. 
Ibland vet man att det inte ens är någon idé att börja snacka med en kille för att man vet att chansen att man får se honom gå iväg med en tjej som bara är intresserad av ett no strings attached hook up är ganska stor. 
En situation där den slampigaste vinner. Ett krig jag inte deltar i.

Det är nästan förväntat att man nu mer börjar med den fysiska delen av en relation först och sen ser om båda parter vill fortsätta. Det är lite öppet köp varning. Prova hemma först och skicka tillbaks om det inte passar. 
Det är klart det funkar i bland, men helt klart inte alltid.

Om det nu är så att man faktiskt vill lära känna personen innan man börjar ligga, så känns det som att det näst intill är omöjligt, varför ska han slösa tid på att lära känna dig för att kanske få ligga sen när det finns tusentals tjejer som mer än gärna bara ligger.
Nu tänker jag inte sitta som någon virgin mary och predika, för jag ligger också. Kanske också på första dejten om det skulle kännas rätt då. Man ska aldrig säga aldrig, för det dyker alltid upp nya situationer i livet som kan förändra ens sätt att tänka. 

Men jag tror inte riktigt på att man måste ligga med personen timmar efter att man lärt känna varandra för att försöka bygga på en stabil relation. Det känns mer som ett självmord för seriösa förhållanden.

Jag förstår faktiskt dom som bara har relationer utan några strings attached. Varför skulle man börja försöka sig på ett förhållande när man kan få allt som ingår utan att ens försöka?

 

 


Game over!

Det är sällan jag stött på en kille som vet hur man snackar. En snubbe som har game. Oftast så fuckar killar upp det för sig själva redan efter första meningen. Dock verkar det endå som att deras katastrofala taktik fungerar ibland för dom slutar aldrig med den..
Ibland har tanken slagit mig, att bara skriva en bok om the do's and don'ts i raggande.
Det är riktigt illa och se en snubbe som vid första anblicken är riktigt het och så öppnar han munnen och får en att vilja springa därifrån.
Värst är dom där som inte fattar hur ointresserad man är "varför ger du så korta svar?"
Ibland vill man bara svara "fatta hinten idiot, jag vill inte prata med dig!"
Men är man det minsta otrevlig finns det en risk att man får höra något som "varför leker du fin för jag vet att du vill.."

Jag var ute för någon månad sen, min kompis pekar ut en snubbe och säger något om hur het han var.
Hon går till baren någon gång under kvällens gång och helt plötsligt står han bredvid mig och trycker sig mot mig och säger något i stil med "jag vill bara slow winda lite med dig". Turn off!
Trodde seriöst den snubben att jag skulle bli tänd av att bli uppgnuggad mot en vägg?

Det finns många frågetecken kring raggandets konster.. Jag vet faktiskt inte vad som är värst. Killarna som dror att deras skitsnack är charmigt eller dom där killarna som knappt klarar av att se en i ögonen för att dom är så blyga. Jag brukar alltid tycka att det är rätt charmigt med blyga killar, men ärligt vem orkar känna sig om en galning som jagar killen.
Blyg eller inte, just be your self, I don't bite!





Supersunday

Igår blev det utgång med en tjejkompis jag inte träffat på evigheter.
Varje gång vi går ut är vi alltid med om något sjukt.

Igår blev det riktig fjortis varning på oss, vi tog tåget in till sthlm och drack en helt galen häxblandning på vägen.
Vi drog till cafét som helt klart är the place to be på söndagar. Sköna människor och bra musik. Dock saknade jag en del favoriter som man alltid träffar där annars. Men såna tider nu, plugg och jobb är igång igen.

Jag märkte ganska snabbt en snubbe som creepa runt efter min kompis, riktig lirare. Vi lyckades skaka av oss han och hans vänner efter ett tag men dom dök upp lagom till halv 3 igen.
Speaking of that, sjukt kul att se hur folk börjar hooka vid den tiden, dansgolvet förvandlas till någon slags förspelszon. Hade jag haft kondomer på mig hade jag gått och delat ut dom bara för att få se folks miner.

Åter till snubbarna, min polare blev typ iväg dragen av hennes ragg och då blev jag kvar lämnad med hans 3 polare... Jag körde den typiska och drog upp mobilen och lekte fett upptagen.
Funkade inte riktigt en av dom börja prata på i alla fall. Jag kolla på honom och konstaterade att han var en riktig lammis, färsking. Men han försökte verkligen så jag lät han prata på. Han fråga hur gammal jag var, jag bad honom gissa.
Han kläcker då ur sig att jag är 20 max. Jag kollade på honom och svarade tack för komplimangen.
Man såg paniken i hans ögon när jag sa att han kunde öka på siffran. När han tillslut kom fram till 25 så försökte han smooth it over med att säga att han ändå var 23 så det var ingen jätte skillnad.
Hade den här situationen uppstått för några år sen hade jag kunnat tycka att det var ganska underhållande, men nu... Nix. Finns inget där att hämta. I need a man!

Min kompis tyckte det var rätt underhållande för det är alltid små plutarna som kommer fram till mig när vi är ute.
Inte nog med att alla killar är unga ute på klubbarna. Dom är freakin midgets också. Jag är 163cm + 13 cm klackar så jag tycker inte att man borde känna sig som en jätte när man är ute. Men det är en riktig shame hur många killar man ser som ser riktigt bra ut men som knappt når upp till brösthöjd!
Hur svårt ska det vara att hitta en kille som är längre än mig i klackar?!

The nightclub king

Ibland fascineras jag av killar som praktiskt taget skulle kunna adressändra till närmaste nattklubb så mycket som dom är ute. Men endå dömer tjejer som är ute och festar.
"Hon är snygg, men festar för mycket."
Hur kan man tycka att en tjej inte är wifey material för att hon festar när man själv kallar sig the undisputed nightclub king.
Snacka om att kasta sten i glashus!

Grabbar väx upp!


Cockblocker

Cockblocker är uttryck som oftare används bland killar än tjejer. Men det förekommer lika mycket bland tjejer.
Om jag är ute och festar med en tjejkompis skulle jag aldrig bara dra med en snubbe och lämna min polare. Vänner går alltid först. Speciellt när det ofta kan vara ett riktigt mission och ta sig hem eftersom vi sällan festar i vår "hemstad".
Sen finns det andra gånger man vet att man faktiskt skulle kunna dra men att man vet att man blivit designated fyllevakt. Inte helt charmigt att vara "barnvakt" en hel natt.

Den ultimata cockblocken är när man tillslut får tillfälle att prata med snubben som fångar ens intresse och en råpackad polare dyker upp och snor all uppmärksamhet. Det är vid dom tillfällena man känner att man lika gärna kan köra stenhårt på celibat livet. Nun for life!




"To cockblock is to prevent another person, intentionally or inadvertently, from having sexual intercourse with a third party. A cockblock, or cockblocker is a person who engages in such obstruction or intervention".

Don't rub your dick in my face please!

Precis kommit hem från bio mys med the ladys. Vi såg bridesmaids, den var faktiskt över förväntan.
Skrattade sjukt mycket, gick in med maskara och kom ut med lite svart klet under ögonen typ.
Jag älskar sån humor som man faktiskt kan relatera till och känna igen sig i.
Nu var det här en väldigt extram variant. Men vissa saker som dom sa var verkligen spot on.

I början av filmen visar dom hur en av tjejerna är hos sitt kk och sen dagen efter pratar hon om det med sin kompis och dom kommer in på hur killar ibland har en tendens och bara dra fram den och typ sååå ska du inte vila ditt huvud i mitt knä lite. Så sa dom något i stil med "if I don't offer to do it, don't rub it in my face".

Jag skrattade ihjäl mig, det är verkligen så sant. Ärligt talat det finns inget värre än en kille som håller på så där. Jag skulle aldrig få för mig och ta tag i en killes huvud och börja pusha neråt och blinka lite och hoppas på ett happy ending.
Jag vet att det händer och att jag inte är den enda som varit med om det. Sjukt avtändande, man myser med killen, lite hångel och så plötsligt kommer den. Handen i nacken och ett lätt tryck neråt..
Sen leker dom dessutom dumma som att man inte märker vad dom sysslar med.. Stupid!

Jag har en total spärr mot sånt. Orka försöka tjata till sig ett blowjob.
Om snubbarna bara sköter sitt så kommer det antagligen frivilligt.
You gotta give to get!

Jag lämnar er med dom vidsdoms orden för i natt! ;)

slow day

Varit ledig alla helger under sommaren men nu var det dags att återgå till det vanliga skiftjobbandet.
Inte så kul att gå upp imorse, helt död. Men efter power nap och lite middag nu är jag tillbaka i gamet.
Ikväll blir det bio med mina ladys och kanske lite vin efter det om jag orkar. Det är ju trots allt ännu en arbetsdag imorgon.


En vin kväll i somras


gubbsjuka.

Alla dessa gubbsjuka dudes som snackar om att dom är vuxna män, som vill ha seriöst förhållande och är "all about the grown man business", men sen omger sig med brudar födda på 90-talet.
Ärligt talat ironin i det är skrattretande. Det är ju klart som självaste fan att den killen sen kommer tycka att en brud i hans egen ålder är krävande. Det är väl ingen liten 18 åring som kommer kräva samma saker som en 25-30 årig kvinna skulle göra.
Grow up & man up om du vill ha en riktig kvinna!


bitch mode

Jag har en jävligt speciell personlighet och jag förstår att den kanske inte faller alla i smaken. Men ärligt talat man behöver inte älska alla.

Det jag har svårast för är alla dessa vuxna människor som svämmar över med åsikter om min personlighet men aldrig kan stå för det. Snacka inte bakom min rygg. Antingen har du bollarna att säga det till mig eller så kan du lika gärna sätta orden i halsen. Det jag mest av allt regagerat på är att det ofta är män som stör sig på mig och min "attityd". Ibland undrar jag varför så många män känner sig hotade av tjejer.

Jag är ingen typisk fjoll tjej som börjar fnittra så fort det kommer en kille i min närhet.
Om jag är arg eller ogillar dig kommer du aldrig tveka över att det är så.

Förr påverkades jag av alla åsikter folk hade om mig, men nu bryr jag mig inte längre. Dom människor som tar sig tid att lära känna mig vet hur jag är. Resten fuck off ;)



morgon monster

Ungefär så här kände jag mig imorse, när man vaknar sliten, blek och med världens påsar under ögonen är det svårt att hålla humöret uppe.



Men det är bara att köra på! Man får intala sig själv att det blir bättre. Men snart är den här arbetsdagen också över. Jobbar dock hela helgen så det blir riktigt gremlings mode på mig hela helgen.

Cheaters

Något av det värsta jag vet är otrohet. Jag har själv upplevt det och fattar inte hur en normal människa kan vilja utsätta någon annan för det.

Det värsta med otrohet är nästan inte att få reda på att ens partner varit otrogen utan hur skadad man själv blir efter det. Jag var sjukt paranoid flera år efter att jag fick reda på att min första kille varit otrogen. Jag misstänkte alla killar jag någonsin träffade efter det, vilket gjorde att jag nog skrämde bort även dom bra killarna.
Så fort killen inte svara i telefon så tänkte jag på en gång att han var med någon annan.
Men som vi alla vet så läker tiden alla sår och man måste vända alla motgångar till erfarenheter. 
Om man lär av det man upplever istället för att lägga all tid åt att ångra det man gjort i sitt liv så blir det garanterat bättre. 

Nu för tiden vet jag att jag oftast har rätt när jag känner något, men det är för att jag låtit alla erfarenheter forma mig till den jag är idag.  Jag vet att jag är en bra människokännare nu.
Dock är jag fortfarande alldeles för snäll, jag har svårt att sluta ställa upp för folk trots att jag vet att dom inte förtjänar min vänskap.



Sex & the city

Det pratas mycket om "singeltrenden", tjejer som vill leva ett "sex and the city"-liv.
Allt handlar om att göra karriär, resa och köpa egna små ettor i innerstaden.
När man läser om "singeltrenden" i olika kvällstidningar så är det alltid massa tjejer med som förklarar varför det är bra att vara singel. När man är singel kan man tydligen jobba andra arbetstider än det vanliga nio till fem.
Undra hur man argumenterar för det för alla människor som arbetar skift och är i relationer.
Eller det där med att man inte vill ha en relation efter att ha levt i "full frihet".


Då undrar jag måste man komma hem klockan 17 bara för att man lever ihop med någon?
Och vad träffar man egentligen för grottmänniskor om man tror att en relation kommer inskränka på ens frihet.

Jag läste en gång det här: "Det bästa med att vara singel och bo ensam är att jag slipper ta hänsyn till en annan människa under nästan dygnets alla timmar. Jag kan göra precis vad jag vill – utan att fråga eller informera. Jag behöver inte ens ha dåligt samvete."

Man undrar lite vad det är för killar hon pratar om? När man lever i en relation måste man kunna kommunicera och kompromissa. Nej man kanske inte kommer kunna dra på musik mitt i natten och springa runt som en galning men hur ofta gör man det engentligen...

Jag ganska trött på att vara singel, skulle inte ha något emot att träffa en man, men det är inte alltid accepterat att säga så. För som tjej ska man vara stark, oberoende och självständig. Och man får absolut inte säga att man faktiskt vill leva i ett förhållande med en man.

Många gånger glamouriserar vi singellivet, jag tror att singeltrenden är en stor bluff. Man säger att man själv valt att vara singel för att slippa säga hur gärna man faktiskt skulle vilja leva tillsammans med någon.
Att låta desperat är en dödsynd. Vi jämför oss hellre med dom flashiga tjejerna i sex & the city.
Varje gång tjejgänget drar ut på en bar runda är vi helt plötsligt som dom.

Ibland undrar jag om jag kommer vakna upp en morgon, galet desperat och skriva en kontaktannons.

Jag vill ha någon som sover bredvid mig varje natt, någon att mysa med i soffan framför tvn, någon som lagar mat till mig, eller som jag lagar mat till. Någon som man kan prata med, dygnet runt. Som man kan garva med. Som kan trösta mig. Som bara är där.

Människan är inte gjord för att leva ensam, vi är sällskapsdjur. Hur coolt än sex & the city livet kan verka.


RSS 2.0